jinak já to nahoře četl jen zběžně, bude se to týka jen těch MC salónků PRG/BTS/VIE nebo už nepůjde ani chodit do salónků, který ukazuje LK s kartou RF např? Mám teď šílenou cestovatelskou hoňku tak jen nakukuju..
Jinak pokud nebudou mít influenceře co žrát tak jedině dobře!!!
LK a PP pass budou normálně fungovat dál. Pokud ti někdo na základě jejich programu zaplatí vstupy tak fajn, může to být i třeba pojišťovna, autopůjčovna, hotelová síť, apod.
Pokud bude nějaká banka chtít, tak ty salonky zpřístupní na jakoukoliv kartu, stejně jako RB Fast Track na Visu. Jedna služba skončí, druhá začne. Neviděl bych to tak dramaticky. Navíc LK tu bude asi ještě hodně dlouho. Ten produkt je velmi oblíben napříč celým světem. Pro mě osobně bude každé zrušení těhto "zdarma" služeb jen přínosem, jelikož ty salonky ztrácí svůj smysl, když tam chodí lidé "zadarmo" a chovají se tak jak se chovají...
Mě to rozhodně jedno není, bude to pro me zbytečně ztráta LK..většinou lítám na výlety z pražského letiště 2x měsíčně tak uz budu muset rozmyslet zda obětovat LK nebo ne:(
Pokud bude nějaká banka chtít, tak ty salonky zpřístupní na jakoukoliv kartu, stejně jako RB Fast Track na Visu. Jedna služba skončí, druhá začne. Neviděl bych to tak dramaticky. Navíc LK tu bude asi ještě hodně dlouho. Ten produkt je velmi oblíben napříč celým světem. Pro mě osobně bude každé zrušení těhto "zdarma" služeb jen přínosem, jelikož ty salonky ztrácí svůj smysl, když tam chodí lidé "zadarmo" a chovají se tak jak se chovají...
Asi tak. A pokud to povede k alespoň částečné eliminaci lidí, co asi nemají ani na jídlo a hromadně bagrují salónky ve stylu Somálců před hypermarketem, pak jedině dobře. O chování a výstřelcích typu přelévání do termosek ani nemluvě.
Koukla jsem se na ČSOB Premium a tam ohledně salonků na MCWE píšou jen že 31.12.2025 končí vstupy zdarma v Bratislavě. Výslovně uvádějí, že ohledně Prahy a Vídně není žádná změna. Asi byl salonek v BTS zahlcený a teď bude exkluzivně jen pro platící hosty díky nové wizzí bázi :-)
mbank má 4.01 a neomezenou výši takže jsem tam přesunul drobáky.
Já si spíš musím osvěžit jak se registruje nová karta v LK. I když vlastně na T1 v PRG stačí jen kreditka RF a to co mám v LK na debetní kartě mi neubyde. V AUH nestíhám na přestupu takže až pak v KBV jestli se tam nějak dostanu když mám odlet domestik.